School Activities

Anyone in the world
၅-၁၀-၂၀၁၈ ေန႕တြင္ကမၻာ့ဆရာမ်ားေန႕အထိမ္းအမွတ္ ျမတ္ဆရာပူေဇာ္ပဲြကို မႏၱေလးအေ၀းသင္တကၠသိုလ္တြင္ က်င္းပခဲ့ၿပီး ပါေမာကၡခ်ဳပ္အၿငိမ္းစား ဆရာႀကီးမ်ားအား ပူေဖာ္ကန္ေတာ့ခဲ့ၾကပါသည္။ ၾကြေရာက္လာေသာ ကန္ေတာ့ခံဆရာႀကီးမ်ားမွ ဆုေပးၾသ၀ါဒစကားျပန္လည္ေျပာၾကားၾကပါသည္။

[ Modified: Monday, 15 October 2018, 12:04 PM ]

Anyone in the world

မႏၱေလးအေ၀းသင္တကၠသိုလ္တြင္ Niagara University မွ Dr. Patricia Briscoe ပို႕ခ်ေသာ အဆင့္ျမင့္ပညာဆရာ/ဆရာမမ်ားအတြက္ Connecting Workshop ကို ဇြန္လအတြင္းက က်င္းပျပဳလုပ္ခဲ့ပါသည္။